Roberts Engineering

Aanpassingen op maat, voor mensen met een beperking .

Laat hier een reactie achter

Nicole Nicole Tromp
08-02-20 13:52:59
Ik vind het erg leuk om mee te werken aan de ontwikkeling van een aangepaste gamecontroller voor mensen met een minimale of geen handfunctie, de Joyton voor de Playstation 4 en PC. Als de Joyton ook in combinatie werkt met de MagicDrive Touch kan werken wordt het voor mij misschien ook weer mogelijk om te gamen. Iets wat ik jaren geleden vanwege mijn spierziekte op heb moet geven.
Leonie Nieuwenhuis
04-02-20 13:21:56
De Joyton heb ik ook getest het ging perfect! Lekker hard gassen met Gran Turismo, je kunt met de kleinste bewegingen heel nauwkeurig sturen.
Wat erg funtioneel is met een beperkte handfunctie.
Mick Hoff
02-02-20 21:45:51
Ik ben de controller ook aan het uitproberen.
Mijn bevindingen zijn dat het heel fijn is,Moet er even aan wennen maar komt vast goed
Peter Brugge
30-01-20 11:16:59
Hallo,
Ik wilde al heel lang samen met mijn kinderen of alleen gamen op de Playstation 4. Maar door mijn beperking was dit onmogelijk. Tot dat ik een bericht op Facebook zag van Roberts Engineering over de Joyton. Ik heb direct contact gezocht en nu kan ik gezellig samen gamen met mijn kinderen of alleen. Ik ben er super blij mee.
Peter Brugge
30-01-20 11:03:07
Hallo,
Ik wilde al heel lang samen met mijn kinderen of alleen gamen op de Playstation 4. Maar door mijn beperking was dat onmogelijk. Tot dat ik een bericht zag op Facebook van Roberts Engineering over de Joyton. ik heb direct contact gezocht en nu kan ik gezellig gamen met mijn kinderen of alleen. Ik ben er echt super blij mee 
E-mailen
Bellen
Map
Info